Політика конфіденційності

Дану угоду про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010 р «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Загальна частина

ТОВ «Паливно-енергетичний союз», дбаючи про розвиток взаємовідносин з клієнтами і користувачами нашого веб-сайту, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих суперечок і непорозумінь підготувало цю Угоду про конфіденційність (далі - політика конфіденційності), і умови користування веб-сайтом www.chayka-1.com.ua ( далі - сайт).

Будь ласка, уважно прочитайте дану сторінку, тому що інформація, викладена на ній є важливою для Вас як для користувача сайту та всіх його сервісів.

Просимо Вас звернути увагу, що відповідно до умов політики конфіденційності при Вашому відвідуванні ресурсів даного сайту Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами політики конфіденційності і умовами користування сайтом. У разі Вашої незгоди з вимогами політики конфіденційності і умовами користування сайтом Ви зобов'язані покинути даний сайт і утриматися від його відвідин в майбутньому.

Увага! Користувач не має права розміщувати інформацію, використовувати сайт, якщо він не згоден з політикою конфіденційності або якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений в своїх правах згідно з законом, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація.

Зберігання Ваших персональних даних здійснюватиметься ТОВ «Паливно-енергетичний союз » (Херсонська область, Генічеський р-н, с. Генічеська гірка, вул. Набережна, 58).

Обмеження згідно політики конфіденційності

Згідно з умовами політики конфіденційності при користуванні сайтом Ви повинні дотримуватися таких правил:

- не використовуйте сайт неналежним чином. Зокрема, не намагайтеся впливати або втручатися в його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;

- використовуйте сайт тільки відповідно до норм українського законодавства.

Якщо Ви будете порушувати дану політику конфіденційності або якщо ми обґрунтовано запідозримо Вас у цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до сайту.

ТОВ «Паливно-енергетичний союз» може в будь-який час переглянути цю політику конфіденційності та оновити її. Ви маєте зобов'язання щодо цих змін і повинні відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції політики конфіденційності.

Ваші права як суб'єкта персональних даних

Звертаємо увагу на те, що Ваші права як суб'єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних»:

«Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних

  1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.
  2. Суб'єкт персональних даних має право:
1) знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження, і / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;

5) пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, в зв'язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

  1. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої в цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник. »


Мета збору Ваших персональних даних

Однією з цілей створення і функціонування нашого сайту є бронювання номерів, а також інформування про наявність вільних номерів, проведення акцій. Ми збираємо і використовуємо персональні дані (в тому числі ПІБ, номер телефону, електронну пошту) для оформлення броні, інформування Вас, а також кращого надання Вам необхідних послуг та інформації.

Тому ми можемо використовувати Ваші персональні дані, щоб:

оформляти броні номерів курортного комплексу «Чайка-1»;

відповідати на Ваші питання і запити;

обробляти Ваші замовлення і заявки;

регулювати або іншим способом виконувати свої зобов'язання у зв'язку з будь-якою угодою, яку Ви уклали з нами;

попереджувати і вирішувати проблеми, пов'язані з будь-якими товарами і послугами, які ми надаємо Вам;

створювати продукти або послуги, що відповідають Вашим потребам;

оперативно реагувати на можливі Ваші скарги, пов'язані з недоліками наданих Вам послуг;

для оптимізації своїх послуг ми можемо використовувати Ваші персональні дані в ході прямого маркетингу (в тому числі надавати інформацію про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для Вас, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень).

Крім випадків, установлених цією політикою конфіденційності, ми не станемо розкривати будь-яку вашу персональну інформацію, якщо тільки не будемо зобов'язані зробити це згідно із законом (наприклад, якщо це буде потрібно в ході судового процесу або з метою запобігання шахрайству чи іншому злочину), або якщо вважатимемо , що така дія необхідна для захисту та / або збереження наших прав, власності або особистої безпеки, а також аналогічно щодо наших користувачів / клієнтів та інших осіб.

Будьте впевнені, що ми не будемо використовувати Вашу інформацію з будь-якою метою, якщо ви повідомите, що не бажаєте, щоб ми використовували Вашу інформацію таким чином, коли інформація надається, або пізніше.

Безпека Ваших персональних даних

Ми цінуємо Вашу персональну інформацію, тому забезпечуємо достатній рівень її захисту. Тому ми реалізували технології, спрямовані на захист Ваших конфіденційних даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання, і будемо відповідним чином оновлювати ці заходи при появі нових технологій.

Додаткові інформація і застереження

ТОВ «Паливно-енергетичний союз» вживає заходів, щоб інформація на даному сайті була достовірною. Однак ми не беремо на себе відповідальність і не гарантуємо, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.

Даний сайт в цілому і окремі його елементи такі, як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних, охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", міжнародними нормативно-правовими актами та іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздруківки сторінок сайту для особистого, некомерційного використання, заборонено. Копіювання інформації з сайту може бути здійснено лише з некомерційною метою для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах з обов'язковим згадуванням джерела інформації.

Забороняється розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з даного веб-порталу для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «Паливно-енергетичний союз». Ви повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших вимог про власність на завантажені та / або скопійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити посилання на даний сайт як на джерело.

Ми не несемо відповідальність за будь-які прямі і непрямі збитки, понесені у зв'язку зі сплатою штрафних санкцій, або будь-які збитки і витрати, які отримані в результаті укладення правочину, інформація про об'єкт якої була розміщена на даному сайті.

Фактично використання Вами сайту відбувається на Ваш власний ризик.

У межах, які максимально дозволяє закон, ні ТОВ «Паливно-енергетичний союз», ні будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування сайту, не несе відповідальність за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які коли-небудь було завдано і які були викликані тим, що Ви мали доступ до цього сайту, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень і втрат.

ТОВ «Паливно-енергетичний союз» в будь-якому разі не буде причетна до жодної зі сторін прямого, непрямого, умисного, або ненавмисного завдання збитків за будь-яке використання цього сайту, включаючи, але не обмежуючись, будь-які втрати доходів, гудвілу , втрату програм або інших даних у Вашій системі обробки інформації, навіть якщо ми були швидко проінформовані про можливість таких збитків.

При роботі з сайтом Вам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам сайт, ні на його утримання, ні на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів нашого веб-порталу.



Я згоден з Політикою конфіденційності та умовами користування сайтом, а також з передачею і обробкою моїх даних.



Я підтверджую своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують мою дієздатність.



Made on
Tilda